the final cobain verdens gang coffee table scoop vm i kulturklyschor demonstrera dig vackra vägar han är där uppe bullybompa var har han varit? a new angle on Stig puff i dungen in your pocket? vi klämmer på dennis-paketet varför är de så allvarliga? förstasidan
the Asshole Camper anthem, by DJ Speed-O


Det som skiljer en uppblåsbar knulldocka från en älskarinna av kött och blod är inte bara frånvaron av biologi utan framför allt möjligheten att kunna flåsa henne full av liv allt efter behov och på känt dokusåpsmanér i umgänget med den lika hastigt som temporärt uppståndna partnern kunna fylla en enda sponsrad timme med ett så höggradigt koncentrat av livets allra mest josiga väsentligheter att attraktionen blir helt oemotståndlig. För hon är ju så skön. Så naturtrogen. Så diskret förpackad och så lätt att rengöra - frånsett den uppenbara risken för mögelskador om det gynekologiska innandömet inte får torka ut ordentligt mellan de till sinnliga samlag förklädda runkstunderna.Han satt med ryggen mot ett klippblock och sög i sig värmen från stenen. Den kyliga vårvinden skälvde genom glesvuxen örnbräken, rasslande sprödgrå ormbunksblad. Han såg en tom vagn komma åkande i dalen långt där nedanför, avlägset klapprande. Han såg mulan stanna upp vid vadstället men hörde ändå, för en stund, det fortsatta klappret från den nu stillastående vagnen, som om ljudet styrde över materien, till dess att helheten nådde hans öron. Han såg mulan dricka och därefter mannen på vagnsätet lyfta på armen och ekipaget återtog sin färd, ljudlöst, kom upp ur ån och svängde ut på vägen och sedan återigen det avlägset träiga mullret.

Han betraktade de obetydliga förloppen hos allting i dalen: hur de grå fälten vändes svarta och randiga av plogen, den ljusgröna tillslutning träden långsamt vecklade fram. Han satt med berget mot ryggen, lät huvudet falla ned mellan knäna och grät.

(Child of God, Cormac McCarthy, p170)


Söder om Söder i Stockholm bygger staden ett alldeles splitternytt bostadsområde. Man bygger fantastiska lägenheter och boulevarder och en och annan liten aveny med kaféer och små butiker, man bygger hörnet där vi väntar på våra polare, man bygger den läckra strandkanten med brygger och vass där Robert Redford klafsar i med sina stora långa fiskestövlar och fluglinan glöder i kvällsolen, Sofia kyrka slår åtta glas och doktor Hornblowers systrar gör fannyfarts hela natten lång, fulla underbrallorna av brittiska snigelspår medan Mio plåtar produkter i hörnlyan innan AD-Jesper och hans stiffa fru flyttar in i ekhelvetet. Bara för att se däckstolarnas kulörta plädar blåsa bort all världens väg så snart almanackan kravlat sig förbi augusti månad. Hammarby Uppblåsbara Sjöstad. Landet där plastsömmarna för alltid ska skava mot dina bleka jävla lår.

text, foto, översättning: Rikard Westman


Han la henne i olika ställningar och gick ut på gården och tittade in på henne genom fönstret. Sedan satt han och bara höll om henne. Han kände på hennes kropp under de nya kläderna. Långsamt klädde han av henne samtidigt som han talade till henne. Sedan tog han av sig sina egna byxor och la sig bredvid henne. Han särade på hennes slappa lår. Det här har du väntat på, sa han.

(Child of God, Cormac McCarthy, p103)

© Copyright 2003 Asshole Camper Worldwide Study Circle